Про Національний портал з імунізації в рамках заходів до Європейського тижня імунізації

Національний портал з імунізації було створено ГС “Коаліція за вакцинацію” завдяки підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках проєкту “Розбудова стійкої системи громадського здоров’я“, який реалізується на підтримку Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я МОЗ України. Для прикладу було використано портали з імунізації, які вже давно та успішно функціонують в США та країнах Євроспільноти.

Провідний експерт Національного порталу імунізації – Федір Лапій, голова Національної технічної групи експертів з імунізації).

Основні завдання Порталу:

  • сприяти підвищенню охоплення профілактичними щепленнями та запобіганню вакцинокерованим захворюванням завдяки поширенню публікацій та навчальних матеріалів для громадськості та медичних працівників;
  • розширювати можливості спілкування щодо безпеки, ефективності та використання вакцин у широкій спільноті пацієнтів, батьків, медичних установ і державних установ охорони здоров’я.

Пакет підтримки Національного порталу з імунізації  https://vaccine.org.ua розміщено за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/19Vxf2LyW-qf2E81eaIRR5rMo4RBPYjb7?usp=sharing

Пакет підтримки Національного порталу з імунізації (скорочено НПІ) містить:

  1. Презентацію порталу;
  2. Відеопрезентацію порталу;
  3. Відеогід порталом;
  4. Макет оглядового буклету (опис порталу, його цілі та переваги використання. Інформація про ключові функції порталу);
  5. Банери порталу для розміщення на ресурсах партнерів
  6. Логотип порталу
  7. Контактна інформація для зворотнього зв’язку.

Цей портал покликаний стати унікальним інформаційним хабом, де кожен – від мами, яка планує перші щеплення дитині, до медичного працівника, який безпосередньо займається імунопрофілактикою – зможе знайти актуальну та корисну інформацію про вакцинацію.
Детальніше на сайті: https://vaccine.org.ua